Усик прокоментував критику українських спортсменів за фото з росіянами.. (ВІДЕО)

Усик поділився думкою про політиків, які критикують українських спортсменів за фото з росіянами.

Боксер Олександр Усик розповів про своє ставлення до критики влади українських спортсменів, які фотографуються з російськими колегами. Той, Хто створив на минулих вихідних головну боксерську сенсацію року спортсмен зазначив, що такі люди намагаються влаштувати хайп і збільшити власну популярність.

Про це він розповів журналістам під час прес-конференції, яка відбулася сьогодні в Києві. Відео публікує інформаційне агентство “Українські національні новини” на своїй сторінці в соціальній мережі twitter.

За його словами, таких людей можна назвати “трішки хворими”. Примітно, що в цей момент боксер перейшов на українську мову.

 

“Це все хайп, люди заражені хайп, хочуть, щоб про них говорили, щоб їх чули. Я розумію, про що ви говорите, але я не хочу рекламувати якимось чином цих людей. Трошки хворі вони, що тут поробиш”, – зазначив боксер.

 

Задав питання журналіст проросійського видання “Вести” також поцікавився, як Усик ставляться до того, що державна влада не подбала про те, щоб хоч один український загальнонаціональний канал купив трансляцію поєдинку.

За словами боксера, приватні спортивні заходи не належать до держави, який мав би організовувати трансляції боксерських поєдинків.

За матеріалами dialog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *