У ВР нардеп Тищенко побився з нардепом Леросом. А знаєте як Коля Тищенко став нардепом? Його обрали (ВІДЕО)

У ВР нардеп Тищенко побився з нардепом Леросом. Тищенко стягнув Лероса з трибуни, бо Лерос критикував президента Зеленського.
І от подумалося. А знаєте як Коля Тищенко став нардепом? Його обрали мої сусіди. Люди, що живуть зі мною в одному будинку, через дорогу, на одному районі. У нас розумієте, за Порошенка був депутат Третяков. За все моє життя в Києві це був перший і останній депутат, який приносив реальну користь. За нього асфальтували дороги. Ремонтували школу і дитячий садок. Відбудували шкільний стадіон і стортивні майданчики.
За все за це наші вільні демократичні ЗМІ назвали Третякова корупціонером. З демократичними ЗМІ в унісон співали білі польта. Результат – мої сусіди обрали Колю Тищенка. Результат – район повернувся у блажені часи “до Третякова”, тобто не робиться НІ ЧОРТА. Натомість Коля Тищенко хайпує у Верховній раді.
Так, я розумію, до Третякова можливо були питання, але чорт забирай, невже отак – краще?! Всі задоволені? Все добре?
Ні, я це питаю не в своїх сусідів. Я зі своїми сусідами спілкуюся щодня – це цілком притомні і розумні люди. Але. Всі вони дивляться телевізор. А ще вони читають соцмережі. З телеекранів на них впливали Мосейчук, Лещенко, Шабунін та Бігус. А з соцмереж – білі пальто.
Всі ці люди (на відміну від мене) не училися працювати з інформацією. Їм було важко відрізнити брехню від правди. Вони повірили тому, що їм говорили. Їх просто обдурили. Масово.
Тому не треба блюзнірствувати. Коля Тищенко у ВР – заслуга от тих самих ЗМІ і тих самих білих пальто, які розчищали йому дорогу в депутати, гноблячи конкурентів. Бо от не треба вмикати блазня, мовляв вони були “не за а проти”. Голос проти, це завжди голос за. Якщо ти проти Скоропадського – ти за Петлюру, а якщо проти обох – ти за більшовиків. І не інакше.
Тому повторюю. Треба говорити з людьми. Треба достукуватися. Треба знаходити слова, аби розуміли. Бо тільки ми можемо прищети суспільству культуру інформгігієни. Телебачення зацікавлене, аби такої не було ніколи. Білі пальто – теж

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *