У Путіна відреагували на вихід Вірменії з ОДКБ: чи буде ще одна “СВО”

У Кремлі прокоментували рішення Вірменії, влада якої нещодавно заявила про вихід їхньої країни з ОДКБ і згадала про Україну.

Як повідомляє російський пропагандистський ресурс із посиланням на власні джерела у Кремлі, заява прем’єр-міністра Вірменії Пашиняна щодо того, що Вірменія вийде з ОДКБ, є великим розчаруванням для адміністрації російського диктатора Путіна, про що повідомляє Діалог.UA.

Ресурс процитував своє джерело в Кремлі так:Це величезна дурість. І вихід із ОДБК, і та сама дружба зі Сполученими Штатами Америки. Я маю переконання, що вірмени однозначно шкодуватимуть про такі власні рішення. Більше того, це станеться вже дуже скоро“.

У той же час джерело в адміністрації Путіна нагадав, що дружба з американцями нібито дуже рідко призводить до чогось позитивного“, а як приклад він навів ситуацію з Україною.

Коли кореспондент пропагандистського ресурсу уточнив своє джерело з Кремля, чи можливий у Вірменії якийсь аналог так званої “СВО”, як в Україні, він відповів: “Думаю, ні. Сам факт дружби з американцями поховає Пашиняна”.

Також ресурс, посилаючись на джерело у зовнішньополітичному відомстві країни-агресора Російської Федерації, зазначив, що “у зв’язку з різкими діями та заявами з боку Вірменії будуть негайно вжиті певні заходиАле в цей же час у Лаврова закликали не шукати в даному питанні сенсацій.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *