Це справжня катастр0фа! Вже під Лисичанськом – ЗСУ звільнили: пр0рuв до міста. Переможемо!

Під Лисичанськом у загарбників наразі все дуже погано, а підрозділи ЗСУ продовжують розширювати зону вогневого контролю над однією з найважливіших логістичних артерій Луганської області, що разом із вогневими ударами по тилах російської армії створює для окупантів серйозні загрози в районі Лисичанська.

Про це написав координатор групи “Інформаційний опір”, військовий експерт Олександр Коваленко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook

Він підкреслив, що успіхи ЗСУ можуть бути значними настільки, що на той час, як нові мобілізовані російські солдати потраплять на фронт, карта бойових дій виглядатиме вже зовсім інакше.

До того ж, Коваленко нагадав, що раніше за аналогічною схемою проходило звільнення Харківської області із взяттям під вогневий контроль транспортної артерії постачання окупаційних військ по лінії Вовчанськ-Великий Бурлук-Куп’янськ-Ізюм.

Власне тепер аналогічна операція проходить і щодо Луганської області з усіма наслідками, що з цього випливають.

“За завданими ударами в тил тимчасово окупованої Луганщини, можна говорити, що в районі Лисичанська в окупантів якось зовсім усе погано складається, адже через них прилітає вже аж до Новоайдара. Про що це все може говорити? Ну, наприклад, про те, що коли перші російські свіжі-несвіжі мобілізовані вирушать в Україну, карта зон бойових дій буде ну зовсім трохи інша”, – наголосив він.

До всього варто зазначити, що напередодні зазначалося, що мобілізація до російської армії не зможе негайно внести корективи на театрі бойових дій. Інститут вивчення війни у ​​новому аналітичному висновку заявляє про те, що Росія не зможе перешкодити визволенню українських територій до нового року.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *