“Це останнє повідомлення від неї, буде у мене перед очима все життя”: nomeрлa старша медсестра. Вона до ост@ннього подuху вірила у спасіння.

Загальний медичний стаж жінки складав 29 років

У Чернівцях від COVID-19 пoмeрла старша медсестра відділення інтенсивної терапії Чернівецького обласного кардіологічного центру Олена Бордян.
Довідка:
Олена Григорівна Бордян народилася у м. Чернівці, 1990 року закінчила Чернівецьке медичне училище, її загальний медичний стаж складав 29 років.
З 1996 року О. Г. Бордян працювала в КМУ «Чернівецький обласний клінічний кардіологічний центр» на посаді медичної сестри відділення інтенсивної терапії, а з 1999 року на посаді старшої медсестри відділення інтенсивної терапії. За роки роботи вона проявила себе грамотним фахівцем сестринської справи, здобула вищу медсестинську категорію.
Олена Григорівна була професійним та надійним помічником завідувача відділення та лікарів, її неодноразово нагороджували грамотами Департаменту охорони здоров’я та кардіоцентру. Разом із чоловіком вона виховала двох дітей: доньку та сина.
Колектив ДОЗ та кардіоцентру висловлює щирі співчуття родині покійної.
Колектив Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації та Чернівецького обласного клінічного кардіологічного центру глибоко сумують з приводу передчасної смерті старшої медсестри відділення інтенсивної терапії Центру Олени Григорівни Бордян.
” alt=”” aria-hidden=”true” />
” alt=”” aria-hidden=”true” />
” alt=”” aria-hidden=”true” />
За матеріалами з сайту promin.cv.ua
Джерело: vsns.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *