Топ новина місяця! Пастка захлопнулась: вороги просто “вuють” від рішення Порошенка

Зараз кремлівська п’ята колона активно, хором експлуатує тезу: «А ось в 2014-му, коли бив Іловайськ, Дебальцеве, Порошенко не захотів вводити воєнний стан. А ось зараз терміново знадобилося ». Це з прозорим натяком на вибори. Відповідь дуже проста. Все треба робити вчасно. Тільки дурень біжить робити те, до чого абсолютно не готовий. 

Як передає  replyua.net , про це у своєму блозі пише український журналіст Олександр Костюк.

Він зазначає, для того, щоб вводити воєнний стан, потрібно, щоб було з чим його вводити, потрібні певні умови, сильні збройні сили, досить стійка економіка, мобілізаційний резерв, фінансові резерви, дипломатична і військова підтримка західних союзників. А найголовніше – незаперечний факт військової агресії. Чи було це все в 2014-му? Однозначно – ні. Зате все це є зараз. 

Журналіст зазначає, ще раз потрібно повторити, як істину, – введення Україною воєнного стану зараз офіційно стверджує задокументований факт військової агресії РФ на міжнародному рівні.

За словами Костюка, це важкий, можливо непоправного удару по Кремлю, який, загравшись в залякування і демонстрацію своєму електорату військових мощей, потрапив в пастку. Саме тому вся п’ята колона кинулася нівелювати і дискредитувати рішення президента.

Джерело: bn24.biz.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *