Тимошенко – новий прем’єр: ЗМІ дізналися, чи підтримає її призначення Зеленський і “Слуга народу”

Юлія Тимошенко вирішила знову спробувати запропонувати свою кандидатуру на пост прем’єр-міністра. ЗМІ дізналися, чи підтримає її призначення Зеленський.

Сьогодні, 8 квітня, стало відомо, що Юлія Тимошенко вирішила знову спробувати запропонувати свою кандидатуру на пост прем’єр-міністра.  ЗМІ дізналися, чи підтримає її призначення Зеленський і члени фракції “Слуга народу”.  Відзначається, що багато хто не бачить можливості співпраці зі старими політиками.

 Про це повідомляється з посиланням на “Українську Правду”

Image

Так, в оточенні Тимошенко відзначили, що після торішнього конфлікту з Зеленським лідер “Батьківщини” пробує домовитися з Єрмаком і Шефір про нову посаду.

В кінці 2020 го їй вдалося домогтися призначення своєї людини на посаду в державній продовольчої корпорації.  Натомість її фракція підтримувала ініціативи монобольшінства.

Тепер же почалися переговори про прем’єрство.  Однак в “Слугу народу” багато хто виступає проти співпраці з Тимошенко та іншими старими політиками.

Підкреслюється, що Юлія Тимошенко почав знову активно підтримувати Ахметов, але її антирейтинг поки не зменшується.

Відзначається, що Тимошенко навмисно засвітила в Раді свою переписку з Єрмаком, але це навряд чи вплине на Зеленського.  Нагадаємо, ще в 2019 році він публічно негативно висловився про лідера “Батьківщини”.

За матеріалами dialog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *