Терміново! Стефанчук влупив: позбавити мандата! Разумков не чекав – залишиться ні з чим. Крах кар’єри

Спікер парламенту Руслан Стефанчук повідомив під час брифінгу важливу заяву. Він допускає, що Дмитро Разумков може залишитись без депутатського мандата. Проте це рішення має ухвалити з’їзд партії “Слуга народу”.

Це питання дуже окремого випадку, і мені здається, це рішення приймається тільки з’їздом партії у разі необхідних передумов, якщо вони будуть. Але тут треба враховувати юридичні питання, політичні і морально-етичні, – пояснив Стефанчук.

Як відомо, колишній спікер озвучив, що не писав жодних заяв про вихід з фракції “Слуга народу”. Також жодних рішень про виключення Разумкова представники монобільшості не ухвалювали.

Разумков наголосив, що чув розмови про позбавлення його мандата, проте, запевнив, що це буде абсолютно незаконно.

Раніше Разумков вже посперечався з главою президентської фракції Давидом Арахаміэю і прямо запитав, чи будуть забирати у нього мандат народного депутата України.

“Все залежатиме від того, яке у вас буде політичне майбутнє. Якщо ви прийшли з “Слугою народу”, а потім…”- закінчив відповідь мовчазною посмішкою Арахамія.

У відповідь Дмитро Разумков пригрозив “слугам” і заявив, що вони неправильно трактують закон.
Очевидно, переживання Разумкова щодо відповіді Арахамії небезпідставні. “Слуга народу” дійсно може виштовхнути ексспікера не тільки з президії, а й за межі стін парламенту.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *