Термінов0! Завтра Зеленський збирає всіх: відбудеться змістовна розмова. 30 запитань президенту – вичерпні відповіді!

Завтра відбудеться прес-марафон “30 запитань президенту України”, яка буде присвячена екватору його каденції.

Про це повідомила пресслужба глави держави у четвер, 25 листопада.

«Таким чином, відбудеться змістовна розмова президента з журналістами, під час якої будуть висвітлені різні актуальні та суспільно важливі теми, зокрема проведення реформ в Україні, ситуація на сході країни та досягнення миру, енергетична безпека та питання тарифів, економічна стабільність, боротьба з пандемією коронавірусу і т.д. », – заявили у Зеленського.

Початок заходу о 12:00. Він триватиме три години. Захід транслюватиметься онлайн на офіційній фейсбук-сторінці Офісу президента та на українських телеканалах.

«У зв’язку зі складною епідемічною ситуацією в країні та з урахуванням досвіду попередніх прес-марафонів, до участі в цьогорічному заході запрошені журналісти з 30 провідних всеукраїнських і міжнародних ЗМІ, кожен з яких матиме можливість поставити Главі держави своє запитання та отримати вичерпну відповідь», – повідомляє ОП.

Попередню акредитацію на пресмарафон ОП не оголошував.

Нагадаємо, з нагоди 100 днів перебування на посаді президента 10 жовтня 2019 року Зеленський провів 14-годинний прес-марафон. Глава держави відповідав на запитання журналістів упродовж усього дня.

22 квітня 2020 року Офіс президента презентував фільм “Рік президента Зеленського”. Тоді ж в ОПУ пообіцяли провести прес-конференцію з главою держави за підсумками року перебування на посаді.

20 травня 2020 року з нагоди річниці інавгурації Зеленський провів велику прес-конференцію на свіжому повітрі.

20 травня з нагоди другої річниці інавгурації президент провів ще одну велику прес-конференцію. В цей раз він зібрав журналістів на Державному підприємстві “Антонов”.

1 грудня цього року президент Володимир Зеленський планує звернутися до Верховної ради із традиційним щорічним посланням.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *