Тепер наша донечка стрaждaє, через те що 8 років тому, я не звeрнулa уваги на”пунктик” мого майбутнього чоловіка

Я заміжня вже 8 років. До нього у мене був всього один хлопець. Ми довго з ним зустрічалися, але нічого не вийшло. Потім познайомилася з чоловіком, вийшла заміж, і більше у мене нікого не було, крім нього. Я тоді знала, що у нього є пунктик, типу жінка повинна виходити заміж незайманою. Він сам мені про це якось сказав. Але він же полюбив мене, і сам зробив пропозицію.

Джерело:osoblyva.com

Пройшли роки, а він до цих пір не вірить, що він у мене другий. Коли тверезий, мовчить, ніяких проблем. Але варто тільки випити починається. Я мало не повією себе відчуваю, такою брудною і низькою від його слів. І навіщо взагалі тоді він на мені одружився, якщо для нього це так принципово?

 

І все б нічого, але на днях дочка підійшла до нього і запитала – чому ти одружився на мамі? Можливо, саме цей момент зараз мене змусив задуматися про все це. Його відповідь була різкою і грубою. Сказав, що зробив мене жінкою, і тому довелося одружитися. Мені здається, що це взагалі жах. Доньці всього сім років. Їй би почути про неземне кохання мами і тата, як в казках, а не про це. Я йому так і сказала, вже потім наодинці. А він відповів, що з малих років потрібно починати стaтеве виховання жінки. І якщо вже мене батьки цього не навчили, то він свою дочку точно навчить.

Цікаво, а що буде далі? Яке дитинство буде у моєї донечки? Скільки ще грубощів їй доведеться почути від тата, через те що він одружився зі мною? Чому я повинна соромитися того, що у мене був інший чоловік? Я ж за нього заміж тоді збиралася, просто не склалося.

І що це взагалі за пунктик такий? Ми ж живемо в сучасному світі, навіть СРСР вже за горизонтом давно. Іноді так прикро, що просто хочеться зібрати речі і переїхати назад до батьків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *