Там таке… В мережу зuл переписку Тищенка з керівництвом партії “Слуга народу” Там таке…

Народний депутат стверджує, що до Таїланду поїхав “титанічно” працювати і керівництво партії було в курсі цієї поїздки.

Народний депутат “Слуги народу” Микола Тищенко, який під час повномасштабної війни в Україні вирушив до Таїланду на зустріч в чотиризірковому готелі для “покращення взаємодії з представниками українського суспільства”, обурився тим, що його через це виключили із партії “Слуга народу”.

Про це свідчать скриншоти його повідомлень у фракційному чаті, які опинилися в розпорядженні “Української правди”.

Свою поїздку до Таїланду, начебто на зустріч з українською громадою, Микола Тищенко, який підписаний як “Тренер”, мотивував тим, що в цій країні немає посла, а народним депутатам було поставлено завдання працювати 24/7.

Мовляв, він скористався запрошенням представників української громади в Таїланді, коли здійснював поїзду азійським регіоном.
Тищенко наполягає, що поїхав “титанічно” працювати, а не відпочивати на морі, наголосивши, що перебуває в Таїланді проїздом і без сім’ї.

“Какое море??!! Я тут сам без семьи!!! Проездом на пару дней, это пиз…ц знаете…” – зауважив з приводу незрозумілих йому докорів однопартійців народний депутат.

Окрім того, за його словами, керівництво партії було в курсі його поїздки.

© Українська правда
© Українська правда
© Українська правда
© Українська правда

Усі пости нардепа у чаті – російською мовою.

Як відомо, за рішенням Ради національної безпеки та оборони нардепи та інші чиновники можуть покидати територію України під час воєнного стану винятково у службові відрядження.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *