Таке було вперше! – Катерина Кухар про те, чим Порошенко відрізнявся від Януковича і Зеленського.

За свою кар’єру українській балерині Катерині Кухар довелося танцювати перед трьома президентами України: двома чинними та одним на той момент майбутнім. Чим Віктор Янукович та Володимир Зеленський вигідно вирізнялися від Петра Порошенка, вона розповіла в інтерв’ю “Українській Правді”.

“Порошенко приходив до мене на “Лускунчика”. Це була така смішна історія… Ми танцювали 31-го (грудня), о 5-тій годині в нас початок. Але як же він… Я танцювала, приходив іще Янукович, просто Порошенко це так усе зробив, що воно так запам’яталося раз і назавжди”, – зізналася балерина.

“От Янукович приходив, знаєш, не було такого прям ажіотажу, не було цих божевільних собак, тебе не обшукували на сцені, не обнюхували собаки, на півгодини не було затримки… Були кошики квітів, було шампанське на сцені, знаєш, від Януковича, а тут…”, – побідкалася вона.

“Ти приходиш на спектакль, і тут у тебе шок: ти мусиш вистояти в черзі, бо там стоїть цей металошукач, охорона… ти тримаєш цю пачку, пуанти… Поки я дісталася до своєї гримерки, я вже була такая трішки на взводі. Потім до мене тричі заходили охоронці з собаками, обшукували гримерку. Неначе сюди, якщо, в принципі, захотіти, можна було заздалегідь кудись щось пронести… У нас же Столипіна в театрі застрелили…”, – пригадала Кухар.

Із її слів, виставу тоді затримали на півгодини.

“І найдивовижніше, це було от чесно, вперше в моїй практиці… Мені потім надіслали дуже багато різних фотографій, що (Порошенки) аплодували навстоячки… з одного боку, було приємно, з іншого, коли приходять урядові чини на сцену в театр без квітів… і без цукерок у новорічну ніч (сміється), ну, м’яко кажучи…”, – зазначила Кухар.

Як розказала Катерина, Володимир Зеленський завітав на балет між першим та другим передвиборчим туром.

“…Прийшов абсолютно без якихось амбіцій, прийшов, сів у партер, у нього були надзвичайні, найкрасивіші квіти, і розмовляв із людьми під час антракту…”, – похвалила вона чинного гаранта.

Джерело: prefiksblog.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *