Спецназ увірвався туди! Гучна спецоперація – просто у ресторані. Накрили “кримінальну сходку” – обличчям в підлогу

У місті Городище Черкаської області поліцейські зірвали сходку криміналітету. Злочинців правоохоронці затримали під час застілля в ресторані.

Про це повідомляється в Фейсбук поліції Черкаської області.

У п’ятницю, 20 листопада, о 23:00 на лінію 102 надійшла інформація про те, що в Городищі один з ресторанів працює з порушенням карантинних вимог. Крім того, той, що дзвонив сказав, що в приміщенні закладу група озброєних людей насильно утримує людину.

В ресторан прибули оперативники Управління карного розшуку поліції Черкаської області, а також спецназівці.

Правоохоронці затримали компанію і з’ясували, що в ній знаходилися кримінальні авторитети з різних регіонів країни. Під Черкаси вони з’їхалися на святкування звільнення з в’язниці черкаського смотрящого. Також вони обговорювали злочинні плани. Правоохоронці зірвали кримінальну сходку.

В учасників пізньої вечері вилучили зброю, ножі і гроші. Зараз особистості 16 осіб вже встановлені і перевірені по базах розшукуваних.

“Серед присутніх вже ідентифіковані деякі відомі злодії, нинішніх смотрящих і положенців (на злодійському жаргоні люди, які призначаються” злодіями в законі “і мають право приймати рішення в їх відсутність і від їх імені – ред.) З Черкас, Полтави та Кам’янського. Поліцейські відпрацьовують їх зв’язки з іншими представниками кримінального світу, ймовірність того, що ці громадяни причетні до скоєння злочину на території області, а також для подальшого недопущення протиправних дій в Черкаській області “, – зазначив начальник поліції області Михайло Куратченко.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *