Скандал на всю країну! Таємна операція спецслужб: удар по ЗСУ – слід Медведчука. Подробиці!

ЗСУ Вже в Херсоні? Але що ж відбувається насправді, коли з’ясовується, що з цією інформацією не все так просто.

Херсон… рекомендую уважно слідкувати за цим українським містом і… очікувати гарних новин. Саме з цих слів Ігоря Мосійчука почалась вся історія з тим, що потім могло обернутись шкодою для самих Збройних Сил України.

Ввечері радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович прокоментував це наступним чином.

– Не підтверджуємо та не спростовуємо. Давайте подивимось, що буде далі, – сказав він.

Згодом Telegram–канал Збройні сили України. Війна з окупантами повідомив, що вхід ЗСУ у Херсон є інформаційним вкидом.

– Інформація про те, що ЗСУ зайшли в Херсон — не відповідає дійсності. Бо вже більшість ЗМІ цю інформацію почали вкидувати, – йдеться у повідомленні. Цікаво, що спонукало Ігоря Мосійчука затіяти таку масштабну ІПСО, хоча такий вчинок людини, яка масово світилась на каналах всіма відомого Медведчука вже б не мав дивувати.

Не переконало це й звичайних людей. Користувачі соцмереж припускають, що інформацію про вхід українських захисників до Херсона надали, щоб дискредитувати українські медіа та зловити на поширенні фейків. Помітно, що адекватні люди відразу зрозуміли всю шкоду від поширення непідтвердженої інформації, котру варто прирівняти до роботи на руку ворогу.

Скоріше за все, такий миттєвий розрахунок на сприйняття спричинений офіційною тезою – ЗСУ за 15 км від міста. Але не так сталось, як гадалось – Ганна Маляр вирішила пояснити, що таке насправді «за десяток кілометрів від міста» і поставити на місце таких недоінсайдерів.

Так буває, що маленька дитина, через неможливість усвідомити наслідки, може задушити у щирих міцних  обіймах кошенятко чи іншу тваринку. Пише заступниця міністра оборони – Ганна Маляр.

Навіть якщо у вас є свої джерела інформації на фронті, не треба писати у соцмережах деталі військових операцій ЗСУ. Тим більше, що джерела на тактичному рівні не володіють всією ситуацією вцілому, бо мають уяву лише про фрагмент.

От зараз двоє колишніх нардепів і один чинний почали писати про зброю, яка застосовується на Херсонському напрямку, про хороші новини з Херсона, про зайняті вулиці в Херсоні тощо.

І цим шкодять ЗСУ.

Інформація про звільнення чи втрату населеного пункту, надана до завершення операції, вважається некоректною. Дочекайтесь офіційної інформації від Генерального Штабу.

Так, під час війни військова інформація свідомо подається з запізненням у часі – таке правило інформування в умовах воєнного стану. Воно обумовлено військовою доцільністю під час проведення операцій та заходами безпеки.

Це означає, що розголошення або спотворення  інформації про деталі військової операції до того, як про це заявили офіційні джерела (Міноборони або ЗСУ), – завдає шкоду нашим Збройним Силам та ускладнює виконання поставлених завдань.

Мосійчук за словом в кишеню не поліз, і спробував натиснути знову ж за методом ІПСО про те, що люди Херсону чекають вже 4 місяці, поки начебто влада мовчить. Навіть спробував дорікнути миттєвим проникненням Росії до Херсонської області: І до речі, #хто_здав_херсон? Вже встановили?

Та тут вже не знайшов він підтримки від звичайного люду, який вже мав для нього ефектного словесного ляпаса. Відповіла йому в коментарях звичайна киянка Ольга Мельник:

Пане Ігоре! Іноді краще мовчати ніж говорити, особливо Вам! Стільки горя Україні ви зробили за роки вашої брехні , а вже смерть полковника – розвідника, яку ви представили як замах на п’яного вас за для власного піару, забила останній цвях у вашу картеру!

Зробіть так, щоб люди про вас забули назавжди як про страшний сон… краще мовчати, ніж говорити!! Ті, хто зараз насправді там, жодним натяком не скажуть, бо цінують своє життя і життя тих, хто допомагає! А до пані Ганни Вам так далеко!!

Ось, як справжні українці мають реагувати на подібні закиди. Жодних «зрад» та гри для ворога, а лише довіра до влади та ЗСУ, та й терпіння, перш за все. Бо лише так, спільними силами, разом і переможемо.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *