“Що вони там зараз роблять?”: Скандальна Бондаренко влаштувала шоу у прямому ефірі телеканалу. “Кричала, істерила і…”

Скандальна ексрегіоналка Олена Бондаренко влаштувала істерику в прямому ефірі українського ТБ, розповідаючи про секретні військові бази США в Очакові.

За її словами на “закриту військову базу” не пускають навіть українських чиновників, говорила вона в ефірі телеканалу “НАШ”.

“Хто з вас знає про будівництво закритої військовій базі в Очакові? Ніхто. А ви знаєте, що ця військова база у нас будується другий або третій рік поспіль. Вона будується виключно силами США, туди обмежений доступ державних чиновників України, на власній території. Оточення за кілометр, місцеве населення не має право навіть близько гуляти”, – обурювалася вона.

На думку Бондаренко в Очакові будується “опорний пункт” для нападу.

“З нами хто зібрався воювати? Що там робитимуть американські військові? Що вони зараз там роблять? І чому уряд не ставить ці питання?” – істерила вона.

Також скандальна екснардепка викрикувала з місця, що в Україні з часів президента Віктора Ющенка працюють американські бактеріологічні лабораторії.

“В Україні за гроші міністерство оборони США при Ющенко побудовані 15 закритих бактеріологічних лабораторій, і вони працюють досі і фінансуються вони міністерством оборони іншої країни”, – розповідала Бондаренко.

Нагадаємо, не так давно в прямому ефірі програми Шустера на каналі “Україна” істерила подружка Бондаренко, Олена Лукаш, яка на все горло намагалась довести, що першими на Майдані почали стріляти активісти, а не правоохоронці. Проте її швидко поставили на місце.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *