Щ0йно! Викрита правда про Крим: США вже там – “Путін не матиме куди діватися”. Ніхто не очікував

Долучення США до переговорів про врегулювання на Донбасі саме по собі не допоможе – у Заходу має з’явитись бажання покарати агресора.

Про це заявив український дипломат, ексміністр закордонних справ Володимир Огризко в етері програми «Студія Захід» з Антоном Борковським на Еспресо.TV. Він нагадав, що у придністровському врегулювання задіяні всі, хто тільки можна, із нульовим результатом.

«Придністровське врегулювання – США там присутні. Там також присутній Європейський Союз як інституція. Там присутні Україна, Росія, Молдова і Придністров’я. Формат начебто всеохоплюючий, попри те абсолютно не дієвий. Чому? Тому що цей формат, як і всі інші формати врегулювання, скажімо, в Грузії, поки що не передбачає політичної волі західних партнерів покарати Російську Федерацію», – пояснив він.

Огризко вважає, що якби в американців було на меті швидко припинити війну на Донбасі, їм для цього навіть не потрібно було б приєднуватися до будь-яких форматів чи переговорів.

«Уявімо собі, що Нормандський формат зазнав певних змін і США там так само з’явилися. Прекрасно. Тільки от, чому в Придністровському варіанті це нічого не дає для врегулювання? Чому це має статись чимось абсолютно новим в ситуації з українським Донбасом? Я в це, чесно кажучи, не дуже вірю. Якщо американці мали б на меті швидкі і конкретні кроки в цьому напрямку, ось тоді ситуацію можна робити і без будь-яких змін до Нормандського формату. Я не вважаю, що кількість учасників визначає результативність… Якщо така політична воля буде у наших партнерів, а саме у американців, німців, і французів, то, повірте, Путін не матиме куди діватися. Він сьогодні у тій ситуації, коли він залежний від Заходу, а не Захід від нього», – додав дипломат.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *