Щ0йно! Прокоментували відставку Разумкова. Арахамія: ” скажемо, у нас непорозуміння, ми міняємо спікера”.

Чутки про відставку голови Верховної Ради Дмитра Разумкова прокоментував під час брифінгу голова парламентської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія. Він зазначив, що, коли прийде час заміни спікера, партія влаштує пресконференцію з цього приводу.

В ході свого виступу Давид Арахамія підкреслив, що на сьогодні з Разумковим складаються “нормальні робочі відносини”. Також він прокоментував ймовірність заміни Разумкова Русланом Стефанчуком, який сьогодні є першим віцеспікером Верховної Ради України.

“Немає у нас ні уявлень, ні обговорень всередині фракції… Коли буде по Разумкову питання, ми точно вийдемо, зробимо спільний брифінг”.

Також Арахамія повідомив, що у свій час Дмитро Разумков висувався в крісло спікера парламенту від “Слуги народу”. Він підкреслив, що в партії не будуть замовчувати непорозуміння, якщо таке виникне.

“Він наш делегат. І коли у нас будуть з ним непорозуміння, ми вийдемо і скажемо: “у нас є непорозуміння, ми будемо міняти спікера”. Станом на зараз такої інформації немає. У нас нормальні робочі відносини”, – запевнив Арахамія.

Раніше стало відомо, що Голові Верховної Ради України Дмитру Разумкова подобається його робота. Він також сподівається, що виконує її досить якісно, тому причин для його відставки немає.

Також повідомлялося, що народний депутат від “Слуги народу” Олександр Качура розповів, чого насправді чекати в новому політичному сезоні. За словами нардепа, з приводу ідеї відставки всього уряду, таких розмов не ведеться.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *