Щ0йно! Медведчук все – пролунала потужна заява. Доказів достатньо – Зеленський зробить, Порошенко в ауті!

Служба безпеки України з 2014 року зібрала велику кількість доказів антиукраїнської діяльності співголови партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктора Медведчука для доведення скоєння ним державної зради.

Про це у програмі Роксани Руно на Апостроф ТV “Всьо по бєспрєдєлу” розповів генерал-майор запасу Служби безпеки України Ігор Гуськов.

“Робота по Медведчуку не припинялася з 2014 року. Дуже багато задокументовано по діяльності громадської організації “Український вибір”, в тому числі щодо їхньої ролі у проведенні незаконного референдуму в Криму. По суті, всі керівники осередків “Українського вибору” в Криму стали керівниками осередків по проведенню псевдореферендуму. До речі, вони досі є в реєстрі Мін’юсту”, – розповів Гуськов.

Також він заявив, що матеріали по розслідуванню деструктивної діяльності Медведчука регулярно доповідали вищому керівництву країни.

“Я бачив всі ці матеріали, а саме ту аналітичну частину розслідування по Медведчуку, яку проводив очолюваний мною на той час центр СБУ. Однак на той момент не було політичної волі на ті кроки, які ми бачимо зараз по справі Медведчука в рамках діяльності РНБО і СБУ”, – додав Гуськов, поставивши під сумнів заяви п’ятого президента Петра Порошенка про відсутність матеріалів розслідування антиукраїнської діяльності Медведчука за часів його каденції.

Він зауважив, що, на його думку, Віктор Медведчук є державним зрадником і цьому є достатньо доказів.

“Свого часу він був агентом Комітету держбезпеки СРСР, про це в архівах збереглися документи. Це підтверджують і оприлюднені нещодавно аудіозаписи його розмов з Сурковим. Я розумію, хто для нього президент – на той час це був явно не Порошенко. …Я впевнений, що надалі буде більше фактів і доказів діяльності Медведчука і підконтрольних йому людей на шкоду інтересам України”, – заявив Гуськов.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *