Щ0йно! Кулеба влупив – процес пішов: скоро буде. Українці вже чекають – нова угода. Останні кроки

Сьогодні стало відомо, що Україна та Туреччина вже у 2022 року зможуть підписати угоду про вільну торгівлю.

Отже, Україна та Туреччина сподіваються підписати угоду про вільну торгівлю, переговори про яку тривають вже багато років, у лютому 2022 року.

Про це розповів міністр закордонних справ Дмитро Кулеба у статті для Atlantic Council, передає “Європейська правда”.

“Наразі готується низка угод та документів до Стратегічної ради наступного року. Обидві сторони розглядають зустріч у лютому 2022 року як можливість нарешті підписати довгоочікувану турецько-українську угоду про вільну торгівлю після багатьох років переговорів”, – написав Кулеба.

Зазначається, що після набуття чинності ця угода про вільну торгівлю значно посилить і без того міцні торговельні зв’язки між двома чорноморськими державами та сприятиме встановленню нових ділових зв’язків, додав міністр.

У червні 2021 року міністр закордонних справ Дмитро Кулеба дав прогноз, що Україні та Туреччині до укладання Угоди про вільну торгівлю лишилося зробити останній крок, найважливіший та найчутливіший.

Варто додати, що угода про вільну торгівлю це договір між двома чи більше країнами, який укладають для того, щоб зменшити або скасувати ввізні мита та інші торгові бар’єри для продукції одне одного.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *