Щ0йно! Гучний скандал – разом з Шарієм: довідка не пройшла! Дружину викрили- Зе в ш0ці

Дружину проросійського блогера Шарія, Ольгу зареєстрували кандидаткою в народні депутати у 2019 році, попри те що вона не проживала в Україні 5 років, як того вимагає законодавство. Вона надала довідку, в якій вказано, що жінка нібито чотири роки лікувалася в Німеччині.

Ця довідка німецькою мовою, а нотаріально завірений переклад українською є у розпорядженні редакції «Слідства.Інфо».

У довідці вказано, що Ольга проходила обстеження у німецькій клініці 11 травня 2015 року і отримала три невтішні діагнози. Зокрема, у неї виявили проблеми зі спиною, які передбачали суттєві обмеження — наприклад, носіння корсету. Ользі також не рекомендували польоти на літаку або довготривалі подорожі на авто. Лікування тривало понад чотири роки, йдеться у довідці.

У той же час, як свідчать фото із соцмереж Ольги Шарій, протягом чотирьох років лікування вона активно подорожувала. Вона побувала у Москві, Римі, Парижі, Відні, Монако, Мадриді, Амстердамі та у інших містах. Щоправда, фото з України за цей період у Ольги відсутні.

Відмітимо, що відповідно до закону, кандидат у народні депутати має проживати в Україні щонайменше п’ять років до балотування. Або надати переконливі докази, чому це було неможливо. До слова, Шарія кандидатом у нардепи не зареєстрували, бо він не проживав в Україні і не зміг обґрунтувати чому.

У “Слідстві.інфо” зазначають, що медична фірма Medcologne, яка видала Ользі довідку – розміщена в Кельні. Сайт фірми російськомовний, серед її партнерів — декілька установ з Російської Федерації: Російська академія народного господарства та державної служби при президентові РФ та Президентська програма підготовки управлінських кадрів.

Директор фірми — Михайло Хайтін, випускник Вищого військово-морського училища ім. Фрунзе в Санкт-Петербурзі. Зараз Хайтін — фахівець у сфері медичного туризму і маркетингу.

Сам Шарій виклав відео, в якому заявив, що це розслідування замовили в Офісі президента.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *