Росія бреше! Розлючений Лукашенко виступив з розгромною заявою. Вкрай важка ситуація

Президент Білорусі Олександр Лукашенко назвав важкою ситуацію з коронавірусом в Росії після того, як там повідомили, що закриють кордон з Білоруссю, і заявив, що не вся інформація про це потрапляє в ЗМІ.

“Як вчора сказав прем’єр Росії, у них пожежа: в повному обсязі в ЗМІ давали. У них важка ситуація”, – сказав Лукашенко на зустрічі з главою адміністрації президента Ігорем Сергієнком і держсекретарем Ради безпеки Андрієм Равковим.

Порівнюючи масштаби поширення коронавіруса в Росії і Білорусі, Лукашенко зауважив, що білорусам, можливо, варто було б боятися, щоб величезна Росія не “завірусила” її.

Також він прокоментував рішення про закриття кордону з Білоруссю. 16 березня на нараді уряду Росії повідомили, що кордон Росії та Білорусі закривається для пересування людей з метою нерозповсюдження коронавіруса.

“Як можна приймати такі рішення? Не порадившись, поставити перед фактом. Це для мене незрозуміло. І найцікавіше: якщо вже закривати кордон – це, напевно, не уряду справу. Це рішення має приймати Президент країни”, – зауважив Олександр Лукашенко. Він розповів, що поки не зв’язувався з російським лідером, але телефонна розмова між президентами запланована. “Може, вони вже за новою Конституцією живуть? Хто його знає”.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *