Рибчинський: За 30 р0ків n0зелен!лu наші чиновнuки, суддi, мeнтu, nрокурори. Є інформац!я, що в США прийнялu р!шення…

Євген Рибчинський

Я багато років жив у приватному будинку біля Обухова. Тиша, благодать, ставок і садок вишневий біля хати – ну просто рай і благодать. І все б нічого, якби не сотні омел, які просто обліпили кілька десятків верб на моїй ділянці.

З’їдали іх досуха, страшно було дивитися. І от я зібрався з духом (бо це задоволення не з дешевих) і викликав службу, що чистить дерева від шкідників. Приїхали вони на спецтранспорті з краном, подивилися на обсяг робіт і охнули. І почалося. Заричали електропили і полетіли додолу здоровезні гілки з малахітовою омелою.

Працювали майже 12 годин. І залишили мені зрештою одні обрубки замість дерев, дякую, що не пеньки. Я аж зніяковів. Кажу – який жах! А ті дендрологи мені відповідають, мовляв, був – жах, тепер – просто негарно, а буде – чиста краса. Минуло всього пара-трійка років і дерева забуяли знов свіженькою зеленню.

До чого це я?

Корупція в Україні це як омела в парку. Якщо її не нищити вщент, вона знищить все навкруги. А сама буде зеленіти і буяти.

Як за 30 років позеленіли наші чиновники, судді, менти і прокурори це тема для окремого опусу.
Але є інформація, що в США прийняли рішення викорінити з України цю глобальну епідемію, цю омелу на верхах дерев, цей непотріб з широкими повноваженнями. І робота тільки почалася. В планах – за 5 років повністю вичистити від корупції державний сектор.
І то нічого, якщо спочатку буде здаватися то то жах. Бо то не жах, а просто негарно, а буде – чиста краса. Як, власне, і з моїм колишнім парком.

На зображенні може бути: дерево та природа

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *