Прямо зараз! “Слуга” влип у скандал, соратник скоїв нечуване – вистрілuв в опонента. Поліція втрутилася: справу відкрито (ВІДЕО)

У Харкові розпочали кримінальне провадження за фактом стрілянини 19 червня. З травматичного пістолета стріляв помічник народного депутата Олександра Куницького Дмитро Ніконов, повідомили в поліції Харківської області.

Правоохоронці зазначили, 42-річного потерпілого довелось госпіталізувати. До таких результатів призвів конфлікт між двома водіями через місце для парковки.

За попередньою інформацією, 38-річний учасник суперечки вистрелив з травмату в бік свого опонента. Останній отримав пошкодження стопи.

Важливо! Кримінальне провадження порушили за умисне легке тілесне ушкодження. Максимальне покарання, яке передбачає закон, – до 2 років обмеження волі.

Помічник “Слуги народу” каже, що він захищався. Мовляв, інший водій відмовився відігнати авто на його прохання, а натомість накинувся на нього. Ніконов вистрелив в його бік, а потерпілий начебто наступив на гумову кулю.

Травмований водій розповідає іншу версію: що напав на нього саме Ніконов. Помічника нардепа чоловік вдарив лише тому, що боявся за своє життя.

Зазначимо, що Дмитро Ніконов каже, що має дозвіл на травматичну зброю. У ЗМІ навіть оприлюднили фото документів.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *