Прямо в тюрмі! “Вишмигнув” через вікно – Саакашвілі “вийшов” до людей: лікарі у ш0ці. Це ще не кінець

Заарештований експрезидент Грузії Міхеіл Саакашвілі надіслав привітання своїм прихильникам. У мережу потрапило відео, на якому арештант визирає з вікна камери та складає долоні у формі сердечка.

Оператор знімав відео здалеку, тому кадри вийшли не дуже чіткими. На фоні чути музику та вигуки прихильників експрезидента, які чатують під в’язницею.

Також стало відомо, що Саакашвілі погодився на те, щоб його госпіталізували, проте він не має наміру припиняти голодування. Про це заявив особистий лікар Саакашвілі Ніколоз Кіпіані після його відвідання в Руставській пенітенціарній установі № 12.

«Міхеіл Саакашвілі готовий перейти до госпіталю. Це, зрозуміло, не відбудеться сьогодні або завтра. Може, в суботу-неділю, не знаю, коли це буде. Ще потрібно вирішити якісь маленькі питання з Міністерством охорони здоров’я та Мін’юстом. Це все я проясню завтра-післязавтра», – сказав лікар.

За словами Кіпіані, переведення Саакашвілі до госпіталю не означає, що він більше не голодуватиме. «Я переглянув його аналізи, деякі кращі, деякі гірші», – додав він.

Нещодавно стало відомо, що Міхеіл Саакашвілі прибув до Грузії з України у ніч на 29 вересня. Він сховався у вантажівці з молочною продукцією, щоб потрапити на Батьківщину.

Його підозрюють в незаконному перетині державного кордону. Наразі готують процедуру по врученню Саакашвілі обвинувачення.

Експрезидент Грузії прибув на Батьківщину на кораблі “Вільнюс” . З цього судна виїхала вантажівка SCANIA з молочними продуктами, у ній і перебував Саакашвілі.

Трейлер прибув у Грузію 29 вересня о 01:49 за місцевим часом. Записи з телефону політика підтверджують той факт, що Саакашвілі перебував на кораблі в трейлері з молочними продуктами.

  • Вже о 02:00 Саакашвілі пересів в автомобіль Mercedes-Benz, на якому його зустріли.
  • Після цього вирушили в село Тквірі в регіоні Самегрело.
  • Вдень 29 вересня політик мікроавтобусом дістався Батумі.
  • Вже ввечері того ж дня на трейлері SCANIA відправився до Тбілісі.

Доповнимо, що нещодавно нардеп від «Слуги народу» Єлізавета Ясько уперше розповіла інтимні подробиці стосунків з ексглавою Грузії Міхеїлом Саакашвілі.

«У нас є кілька етапів знайомства і спілкування. Коли він був в Україні ще в порошенківські часи, ми були з ним знайомі. Я спілкувалася з його командою, конкретно з ним ми кілька разів перетиналися, але це не було системним спілкуванням», – сказала Ясько.

2020 року, коли в Україні обговорювали ймовірне призначення Саакашвілі віцепрем’єром із питань реформ, за словами депутатки, їхнє спілкування поновилося з новою силою. Ясько нагадала, що у квітні минулого року з політиком зустрічалася парламентська фракція «Слуга народу», на зустрічі він відповідав на запитання депутатів.

«Це було дуже емоційно. Це було так, що я зрозуміла, що дороги назад немає. Ми дуже швидко зрозуміли, що доля щось зробила з нами…», – згадує Ясько.

При цьому стосунки з Саакашвілі почалися не одразу, зауважує депутатка.

«Ми дуже довго спілкувалися. На той момент я ще перебувала в інших стосунках. У нас все було завжди чесно і з повагою один до одного між мною і Мішею. На все мав бути час», – додала вона.

На уточнення Бацман, чи означає це, що Саакашвілі «відбив» Ясько у її попереднього хлопця, парламентарка відповіла: «Просто мої попередні стосунки закінчилися. І вже після цього я зробила крок, щоби бути чесною щодо себе, щоби ми вже були разом».

Також кохана Міхеіла Саакашвіл заявила, що вони із експрезидентом Грузії споріднені душі .Нардепка уточнила, що їхні із Саакашвілі стосунки почалися тоді, колі він вже був розлучений із Сандрою Рулофс.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *