Прямо в центрі Києва! СБУ влетіли: зловили на гарячому. ДБР в ш0ці – винні свої

Сьогодні стало відомо, що у центрі Києва СБУ затримали керівника ДБР за провокацію хабара.

Так бійці Альфи та слідчі Служби безпеки України провели спецоперацію з затримання начальника одного з відділів та оперативного співробітника ДБР. Зловмисники нібито намагалися підкупити посадовців Львівської обласної прокуратури.

Ситуацію вже прокоментували на сайті ДБР у фейсбуці.

“ДБР ніколи не буде толерувати протиправні дії своїх співробітників
🔹Державне бюро розслідувань системно протидіє будь-яким правопорушенням працівників ДБР й робить все для очищення своїх лав від нечистих на руку працівників.
🔹Сьогодні співробітники СБУ затримали працівника ДБР за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ст. 370 КК України (провокація підкупу).
🔹ДБР надаватиме повне сприяння розслідуванню.
🔹Керівники затриманого працівника будуть відсторонені від посад на час розслідування.
🔹Керівництво ДБР і на далі буде негайно та жорстко реагувати на всі протиправні дії своїх працівників. Окрім цього Бюро проводить активну превентивну роботу, щоб унеможливити корупційні чи інші протизаконні дії своїх співробітників”.

Наразі відомо, що за даними спільноти Police Control Ukraine, працівники центрального апарату ДБР Єгор Рядинський та його підлеглий Олександр Бугай нібито передали посереднику 5 тисяч доларів. Ці кошти чоловік мав передати львівським прокурорам.

Якщо слідчі таки доведуть провину затриманих під час суду, їм загрожує від 3 до 7 років ув’язнення зі штрафом від 8500 до 11 900 гривень.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *