Прямо у тюремній лікарні! “Ліквідація” Саакашвілі – план злили. Влада в ауті: кажуть, що не правда. Країна гуде

Сьогодні адвокат колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі, гендиректор опозиційного телеканалу “Мтаварі Архі” Ніка Гварамія заявив, що чинна влада має намір ліквідувати експрезидента в тюремній лікарні, куди його перевезуть із Руставської в’язниці найближчим часом.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

“За нашою інформацією, влада після переведення Саакашвілі в тюремну лікарню має намір імітувати там бунт ув’язнених, який завершиться його (Саакашвілі. – Ред.) ліквідацією”, – заявив Гварамія.

Він також зазначив, що має інформацію про те, що “в тюремну лікарню вже помістили спеціального ув’язненого, який про це подбає”.

Зі свого боку, грузинський прем’єр Іраклій Гарібашвілі уже відреагував на заяви захисту політика. Глава уряду назвав це провокаціями.

“Це повна нісенітниця та провокація. Населення прекрасно розуміє чому прихильники Саакашвілі хочуть посіяти паніку до виборів у наступну суботу. Цей тиждень буде дуже напружений, з’являється і інші брехливі заяви”, – сказав Гарібашвілі.

Глава уряду не оминув нагоди зауважити, що під час каденції Саакашвілі людей справді вбивали у тюрмах. Гарібашвілі наголосив, що за станом ув’язненого політика пильно стежать, у випадку погіршення ситуації його переведуть в тюремну в’язницю.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *