Пропагандист Попов про план Росії у війні з Україною: “Акт про капітуляцію Зеленський підпише в Рівному”

Попов натякнув, що російські військові окупують більшу частину України аж до західної частини країни, а капітуляцію Зеленський “буде підписувати в Рівному”.

Журналісти головних кремлівських телеканалів відкрито обговорюють війну між Україною і Росією на Донбасі на тлі стягування російської армії на українські кордони протягом останнього тижня.

 Чоловік російської телеведучої Ольги Скабеевой Євген Попов заявляє, що в разі початку бойових дій з російськими військовими на Донбасі Україна нібито чекає капітуляція.

Image
Більш того, Попов натякнув, що російські військові окуповують більшу частину України аж до західної частини країни, а капітуляцію Зеленський нібито буде підписувати в Рівному.

 “Не буде більше ніякого Мінська, Захар. Якщо вся ця шобла попре на Донбас, буде тільки акт про капітуляцію, який Зеленський і Ко підпишуть в Рівному”, – пише Попов.

Image
Таким чином Попов відповів російському найманцю Захару Прілєпіну, який передрікає кровопролитні бойові дії між російською і українською армією.

 “Якщо війна трапиться, вона не буде ні короткої, ні переможною, ні з малими жертвами. Вона буде дуже складною, дуже страшною, розлюченою. З колосальними втратами”, – написав Прилєпін сьогодні з ранку.

Експерти відзначають, що ефіри російського телебачення заполонили сюжети про Донбас.  Таким чином, Москва може почати інформаційну підготовку до нового вторгнення в Україну

За матеріалами dialog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *