Повний Місяць 14 жовтня – вдалий час для загадування бажання і здійснення мрій: що можна і не можна робити в цей час

Експерти включили нинішнє повний Місяць у перелік небезпечних днів в жовтні. Але це ще не означає, що день буде невдалим. У наших силах врахувати застереження, обійти перешкоди і перетворити ризики цього дня в нові можливості. Але спочатку проаналізуємо астрологічні характеристики дня. Джерело

Повний Місяць 14 жовтня відбудеться в знаку Зодіаку Овен, Місяць в квадратурі з Плутоном. Цей аспект означає кризу, навіть боротьбу, проте не без досягнення успіхів. Звичний хід життя порушиться, але якщо проявити активність, можна поборотися за місце під сонцем і вийти переможцем.

Що не можна робити 14 жовтня

Піддаватися спoкусам. Руйнування усталених порядків через аспект потужного Місяця і Плутона може розхитати моральні орієнтири. У такі дні частіше відбуваються зради, зростає ризик порушити важливу обіцянку, видати чужі таємниці, зрадити своїм ідеалам. Виграшна стратегія – зміцнювати внутрішній стрижень, пам’ятати про свої цінності і не йти наперекір їм. І нехай ризик – справа благородна, але між виправданим ризиком і миттєвою спокусою є велика різниця.

Планувати справи, що вимагають холоднокpoвності. Важливі зустрічі, ділові переговори, здача іспиту – помилку можна допустити буквально через дурниці. Нерви в такі дні пустують, Овен підсилює імпульсивність і призводить до того, що ми вибyxає негативом замість конструктивного діалогу.

Звичайно, не завжди такі дати залежать від нас, часто не в наших силах пересунути захід на інший час. Якщо зробити цього не можна, потрібно підготуватися внутрішнє, налаштуватися на краще, не накручувати себе переживаннями. Можна помедитувати. Чим спокійніше і впевненіше ви будете себе почувати напередодні, тим краще.

Грати з вогнем і гострими предметами. Акуратність і здоровий глузд – відмінні помічники, а про непотрібнi ризики пора забути. Забезпечити умови для безпечного в кухні сьогодні допоможе вберегтися від неприємних помилок.

Вправлятися в дотепності. Жартувати з вогнем не варто і в переносному сенсі – словесної гостроти теж можуть завдати шкоди. Якщо невдало пожартувати в дружній компанії або серед колег, можна здорово зіпсувати репутацію і замість дотепника з почуттям гумору уславитися досить безтактною особистістю. Якщо необхідно підтримати бесіду, краще дотримуватися нейтральної теми. Та й з партнером варто згадати про компліменти і романтику, а не жартувати один над одним.

З’ясовувати відносини. Всі «серйозні розмови» краще залишити на потім. У понеділок вийде хіба що посваритися, але кожен залишиться при своїй думці, а підводні камені відносин проступлять ще сильніше.

Що можна робити на повний Місяць в жовтні

Шукати нову мотивацію, джерела натхнення. Без руху вперед досягати цілей важкувато, а саме з мотивацією і новими ідеями в повний Місяць буде складно. Багато людей 14 числа можуть відчути, що вони знаходяться на роздоріжжі, не знають, куди рухатися далі, втратили орієнтири або безглуздо топчуться на місці.

Ці думки привертають посилення негативного впливу далекого Плутона. Дуже важливо не піддатися їм і дивитися вперед з оптимізмом. Нехай понеділок буде неважким і стане тим днем, коли почати нове життя дійсно можна.

Займатися фізичними вправами. Надлишок енергії повного Місяця і вибyxонeбeзпeчного Овна найкраще витрачати на тренажерах, в басейні або в парку на пробіжці. Навіть якщо від спорту ви далекі, можна зайнятися розминкою вдома або влаштувати собі після роботи невелику пішу прогулянку, розучити просту асану з йоги. Фізичне навантаження – відмінний спосіб краще себе відчути і звернути негатив дня в творчу сторону.

Творити. Повний Місяць – помічник творчих людей. В цей час корисна арт-терапія, музичні медитації, саморозвиток.

Працювати з лікapськими травами. Повний Місяць підсилює лікyвальні властивості рослин і заряджає їх позитивною енергетикою. Тому можна сьогодні заготовлювати трави, сушити, сортувати і перебирати їх, змішувати збори. Можна придбати збір, який бадьорить або зміцнює імунітет в аптеці: восени він піде на користь.

Джерело: merezha.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *