Пізно вночі! Байден вж@рuв – прямо з Вашингтону: в!дрізатu арm!ю РФ! Повне звільнення України!

Як відомо, наш надійний партнер, Сполучені Штати Америки, під час візиту президента анонсували новий пакет військової допомоги для України. Він став одним із найбільших за весь час, але найважливіше – те, що він включає практично лише наступальне озброєння.

З цього можна зробити висновок, що партнери передають нам озброєння для виконання великої масованої атаки. Про це в одному з інтерв’ю розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан.

Він припустив, що, скоріш за все, це буде атака на відрізання кримсько-херсонського угруповання від російського постачання. Тобто перерізання сухопутного коридора до Криму.

Там дуже добре це видно. Там не тільки Patriot, а й HARM, керовані бомби, десятки тисяч снарядів до “Градів”. Тобто вводять дуже багато наступального озброєння, особливо боєприпасів, – наголосив Світан.

За його словами, це вказує на те, що Україну все-таки забезпечують наступальним озброєнням, а зараз саме та фаза війни, яка є переломною для ходу всіх бойових дій. Адже вихід на Азовське море, відсікання і переведення в режим оперативного котла російських угруповань у Криму та на Херсонщині стане практично розгромом російської армії.

Такий розгром, своєю чергою, приведе до певних потрясінь у Росії – не лише в армії, а й в суспільстві та політикумі. Саме тому, скоріш за все, саме такі кроки обговорювали президенти Байден і Зеленський на зустрічі у Вашингтоні.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *