Пізно в вночі! Прорвались, просто під віллою – Порошенко в паніці: не пробачать! Гетьман відплатить

Вчора вночі у Козині на Київщині десятки молодиків почали прориватися в будинок експрезидента, лідера “Європейської солідарності” Петра Порошенка.

Про це повідомила народна депутатка з фракції “ЄС” Ірина Геращенко у Facebook. Відео сутичок виклав на своїй сторінці у Facebook депутат Київської міськради Погребиський.

“Тітушки , яких вночі набирали в соцмережах на проплачені “акції”, почали прориватися в будинок Петра Порошенка. Непогана картинка напередодні саміту Україна-ЄС. Як там казав Зеленський, він просуває “агресивну зовнішню політику”? Забув додати про безумну внутрішню”, – заявили нардепи.

За даними поліції Київської області, під будинок п’ятого президента України Петра Порошенка прийшли люди “з різними точками зору на політичні події в країні”. Поліція “кілька разів припиняла штовханину”

Інцидент стався у суботу, 9 жовтня у Козині на Київщині. Понад 60 правоохоронців кілька годин розбороняли дві групи учасників “мирної акції”.

Невідомі влаштували мітинг під будинком Порошенка у Козині
У селищі Козин в Київській області біля будинку народного депутата з “Європейської Солідарності” та п’ятого президента України Петра Порошенка 9 жовтня відбувався мітинг. Як повідомили у поліції:

Туди прийшли представники двох неназваних громадських організацій.

Це були люди “з різними точками зору на політичні події в країні”.

Без сутичок не обійшлося, але поліція каже – нічого серйозного

Правоохоронці стверджують, що впродовж мітингу дві групи учасників кілька разів намагалися почати штовханину. Але, мовляв, поліція її одразу припиняла. Що й не дивно, адже до будинку Порошенка прибули понад 60 силовиків.

Однак у поліції Київщини запевнили, що “суттєвих порушень правопорядку не виявлено”, і станом на кінець доби “сторони конфлікту до активних дій не вдавалися”.

Навіщо під будинком Порошенка влаштували мітинг

За інформацією різних ЗМІ, кілька учасників акції повідомили, що прийшли до Петра Порошенка через його зв’язки з одіозним депутатом від “Опозиційної платформи – За життя” Віктором Медведчуком.

Нагадаємо, що Медведчуку на днях голосили вже другу підозру у державній зраді. А от ймовірний зв’язок Порошенка із цією справою правоохоронці обіцяють перевірити.

Як зазначив телеграм-канал “Телекошмар” Порошенко не спить другу ніч.

“Активісти і ветерани прориваються до його вілли, щоб набити обличчя за заробіток з Медведчуком на крові, торгівлі вугіллям з бойовикам і росіянами в 2014 році, фінансову допомогу окупантам. Вся надія Порошенко тепер на поліцію, шансів залишити віллу мало. Впевнені, що поліція захистить Петю”, – пишуть журналісти.

Порошенко звичайно вже встиг заявити, що це особисто Зеленський присилає тітушок під його будинок.

Пізніше стала відомо, що Порошенко у себе в Козині йде в контр-атаку проти акцій, організованих під своїм будинком – він вийшов до своїх стягнутих під будинок «ветеранів/активістів», яких вивели проти «ветеранів/ активістів» ОП.

Більшу частину відео Сивочолий потискав всім руки і дякував, а потім розповів про «російськомовних ТІТУШок» і про те, що Офіс президента його боїться.

«Володимир Олександрович, ми вас не боїмося! А ось ви нас боїтесь!», – сказав він. Може вже забув, як радісно активісти і ветерани зустрічали його в Дніпрі.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *