Підприємства закриваються, а люди втрачають роботу. – Мешканець Криму в ефірі Росзмі порівняв життя при Україні та Росії: дзвінок з Керчі здивував російських ведучих…

“Ехо Москви” вирішило присвятити ефір життя кримчан і порівняти її рівень при Україні і після початку російської окупації через 7 років.

У річницю окупації Криму російська радіостанція “Ехо Москви” у прямому ефірі провела телефонне опитування про те, як живеться кримчанам після захоплення півострова РФ в 2014 році.  Ведуча прямо попросила у кримчан порівняти рівень життя при Україні та Росії.

Image
Абсолютно несподівано для російських ведучих велика частина тих, що дзвонили вибрала Україну.

У соціальних мережах опублікували відео, на якому є фрагмент розмови ведучих ефіру з жителем Керчі.  Чоловік який позвонив розповів, що починаючи з 2014 року підприємства та порти Керчі почали закриватися, а люди втрачати роботу.

При цьому ціни на продукти різко злетіли.

Також  в прямому  ефірі житель Керчі заявив, що в так званому “референдумі” він участі не брав, оскільки ще в 2014 році розумів наслідки для півострова російської окупації.

Почувши відповідь про життя в Криму і “референдум”, ведучі розгубилися, так як не очікували почути критику на адресу Росії.

За матеріалами dialog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *