Обстр!л в росії! Нова провокація – ворог змінює тактику. Дати відповідь!

ЗМІ країни-агресора повідомили про обстріл селища у прикордонному з Україною районі Брянської області РФ. За словами губернатора регіону Олександра Богомаза, російські засоби ППО в суботу вранці виявили в небі над Брянською областю літак Збройних сил України. При цьому нібито російська ППО не допустила проникнення українського літака на територію Брянської області, а два снаряди влучили по населеному пункту Жеча.

“Російська ППО не допустила проникнення українського літака на територію Брянської області, два снаряди потрапили за населеним пунктом Жеча, повідомив губернатор. За його словами, вибухова хвиля пошкодила обшивку технологічних будівель нафтоналивного терміналу”, – йдеться у повідомленні телеграм-каналу РИА “Новости”.

“Другий снаряд пошкодив прилеглу територію. Наразі на місці працюють оперативні служби. Жертв немає. Ведуться оперативні заходи”, – додав Богомаз.

Російська пропаганда давно повідомила, що “розправилася з українською авіацією та ППО”, але при цьому періодично повідомляє про обстріл території то з українських вертольотів, то літаків.

Сьогодні стало відомо, що російські війська можуть готувати підступні провокації на Луганщині. Там окупанти знайшли одяг Збройних Сил України.

Про це в ефірі телемарафону UAразом повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

“У нас є підтверджена інформація, що росіяни знайшли декілька контейнерів з формою наших військових. Ми не можемо сказати заздалегідь, на які саме провокації вони готові піти. Чого ми тільки на Луганщині не бачили за час окупації”, – розповів він.

Гайдай закликав людей бути пильними.

Крім цього, українців попередили про можливі провокації окупантів під час поминальних днів, тому людей просять уникати скупчень на кладовищах.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО.

Зазначимо, що поминальні дні (Радониця, Проводи, Батьківська субота) будуть проходити у різних куточках України, починаючи вже від суботи, 30 квітня. Оскільки минулими вихідними окупанти своїми діями показали, що не вважають Великдень святом примирення та здійснювали обстріли мирного населення крилатими ракетами по всій території України, то провокації та обстріли можливі й під час поминальних днів.

Через можливі провокації українців закликають утриматися від масових скупчень у культових спорудах та на кладовищах та в разі оголошення повітряної тривоги негайно слідувати до бомбосховища або укриття.

Раніше радник глави Офісу президента Михайло Подоляк назвав “абсолютно природним, природним процесом” та “божественним втручанням у справи грішників” вибухи в Бєлгородській, Воронезькій та Курській областях РФ.

“Якщо ви (росіяни) вирішили масово атакувати іншу країну, масово вбивати там усіх підряд, масово давити танками мирних людей, а для забезпечення вбивств використовуєте склади у своїх областях, то рано чи пізно борги доведеться повертати. За такої інтенсивності та обсягу російського військового вторгнення в Україну відсидітися не вдасться. І тому роззброєння бєлгородсько-воронезьких складів убивць абсолютно природний процес. Карма – штука жорстока”, – зазначив Подоляк в Telegram.

За його словами, тепер Бєлгородська, Воронезька та Курська області Росії також “починають активно вивчати таке поняття, як “демілітаризація””.

Пізніше Подоляк заявив, що Україна захищатиметься від російської військової агресії у будь-який спосіб, зокрема ударами по складах та базах РФ. За його словами, світ визнає це право нашої країни, оскільки саме Росія напала на Україну та вбиває її мирних громадян.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *