Обставини сmерtі Полякова! 9 грудня – засідання ТСК! Фігуранти слідства

Сьогодні відбулося друге засідання ТСК з питань розслідування обставин смерті народного депутата України Антона Полякова.  9 грудня відбудеться наступне засідання, де  викличуть фігурантів кримінального провадження, судмедекспертів та правоохоронців, які ведуть слідство.

Сьогодні відбулося друге засідання ТСК з питань розслідування обставин смерті народного депутата України Полякова Антона Едуардовича, на якому було прийнято низку рішень, – про це повідомив Качура у Телеграм-каналі.

У повідомленні зазначено, що прийнято ряд таких рішень:

  •  Викликати на наступне засідання ТСК для надання пояснень та доповіді фігурантів кримінального провадження, судмедекспертів та правоохоронців, які ведуть слідство;
  • Отримати копії матеріалів провадження;
  • Звернутися до операторів мобільного зв’язку для отримання трекінгу мобільних номерів фігурантів кримінального провадження;
  • Отримати записи камер відеоспостереження системи “Безпечне місто” у Києві.

Нагадаємо, народний депутат Антон Поляков помер у ніч на 8 жовтня, відкрито провадження за статтею Кримінального кодексу про умисне вбивство з приміткою “природна смерть”. За повідомленнями колег-нардепів, смерть депутата Антона Полякова констатували о 2:45. Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі “швидкої”, але констатували смерть. За словами водія таксі, пасажир сів в його машину біля зупинки громадського транспорту у Дніпровському районі Києва, після чого останньому стало зле та в нього почалася нудота.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *