Новий закон дозволяє нардепам ховати свої статки за допомогою дітей. За цей треш сьогодні не проголосували тільки депутати з “Європейською солідарності” і “Голосу”.

А ось це вже навіть не смішно і нове дно. Нардепи таки підтримали законопроект, який дозволить їм приховувати майно за допомогою дітей, що передбачено проектом закону № 3355-1. Тепер ці нові обличчя з # моносброда і старі корупціонери будуть записувати все на своїх дітей, які живуть не з ними, а наприклад в Європі або прописані за іншою адресою, і будуть голими і босими перед виборцями, як церковні миші. Як то кажуть, оцініть красу гри. За цей треш сьогодні не проголосували тільки депутати з “Європейською солідарності” і “Голосу”.

І тепер різні держслужбовці, нардепи, члени Кабміну, президент, посадові особи місцевого самоврядування, судді та багато інших отримали можливість не декларувати своє майно і доходи, якщо перепишуть його на дітей. І навіть на позашлюбних дітей. Особливо це зручно, якщо доходи незаконні і отримані корупційним шляхом. Уявляю скільки зараз позашлюбних дітей з’явиться у всіх цих осіб. Смішно буде, якщо діти будуть старше декларанта. Але на сеансі уріноофтальмологіі, який практикує влада по відношенню до громадян, тепер можливо все що завгодно.

За матеріалами блогу Борислава Берези в  OBOZREVATEL

Джерело: marik.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *