Неймовірно! Який цинізм: у Бердянську депутат міськради збuв пішохода і намагався втекти

Сьогодні о 12:00 стало відомо про офіційний коментар від поліції стосовно ДТП, яке сталося на Мелітопольському шосе у Бердянську.

“На місце події негайно прибув наряд відідлу реагування патурльної поліції та слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що водій автомобіля «BMW Х5», 1977 року народження, в стані алкогольного сп’яніння рухався проїзною частиною Мелітопольського шосе та в районі АЗС «ОККО» не впоравшись з керуванням, здійснив виїзд на розділову смугу, де скоїв наїзд на опору зовнішнього електроосвітлення. Після цього водій продовжив рух та скоїв наїзд на чоловіка, віком приблизно 50 років, який знаходився на розділовій смузі.

Потерпілого з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні.
Наразі водія затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. В його крові виявлено 2,2 проміле алкоголю. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України”.

Як пишуть ЗМІ, за кермом позашляховика був чинний депутат Микола Рудницький.

Більше того усвідомивши всю тяжкість власного злочину, депутат намагався втекти з місця злочину. Однак його затримали небайдужі громадяни та передали правоохоронцям. Поліція виявила у крові водія 2,2 проміле алкоголю при допустимій нормі 0,2 проміле.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *