Неймовірно! Цей овоч видалить жовчні камені, вилікує артрит, артроз, ревматизм, подагру і не тільки. Дізнайся рецепти!

Цілющі рецепти з соку, м’якоті і насіння! Вони ефективніше ліків!

Чорна редька – це сестра маленькою червоною редиски. У неї характерний гострий запах і смак, вона стимулює апетит, а в народній медицині вона часто використовується для проблем з печінкою і жовчним міхуром, також і в якості допомоги проти інфекцій протягом зими.

Старші люди добре знали і цінували лікувальні властивості редису. З найдавніших часів її використовували як засіб для лікування верхніх дихальних шляхів, бронхіту, кашлю і туберкульозу легенів, і вона також рекомендується для усунення запорів.

Редька дуже важлива для жінок і використовувана в якості їжі, задовольняє потребу організму в мінералах і ферментах, які допомагають омолодженню.

Коктейль із соків редьки, моркви і буряка покращує кількість і якість крові і очищає організм, і рекомендується в якості доповнення до зимової їжі і в якості захисту від інфекцій.

Як і чому необхідно використовувати чорну редьку?
Ви можете з’їсти свіжу терту редьку, змішану з будь-яким рослинним маслом і лимонним соком, в якості салату. Не додавайте сіль, тому що при контакті з сіллю вона стає дуже шкідливою.

Ви можете з’їсти її з медом, це допомагає в разі закрепів, проблем зі шлунком, поганого апетиту, проблем з печінкою, різних плям на обличчі і прищів на шкірі.

Вона допомагає при сечовипусканні і знімає здуття живота, тому вона використовується при захворюваннях нирок і сечового міхура, особливо проти каменів. Для цього ви повинні випити сік чорної редьки (1 столову ложку і 50-100 мл води) вранці натщесерце та ввечері перед сном. У разі кашлю та бронхіту він полегшує відкашлювання.

Чорна редька корисна для посилення функцій органів дихання, кашлю від секреції бронхів і в якості транквілізатора, особливо коли виникають проблеми із запаленням бронхів, кашлем і астмою.

Це відмінний стимулятор для усунення втоми, анемії у дітей і втоми у дорослих. Її сечогінні властивості використовують в боротьбі з болем, викликаної артритом, ревматизмом і подагрою.

У традиційній медицині використовується чорна редька, вона також важлива, як і білий редис. Він містить натрій, калій, магній, вітаміни та інші інгредієнти, які забезпечують його смак і запах.

сік

Для лікування ви повинні використовувати тільки свіжий сік. Протягом 4-5 днів рекомендується приймати 100-150 грамів соку в день, розділивши їх на кілька прийомів (6-8), після чого ви повинні зробити перерву 2-3 дня. Ви повинні повторювати це лікування протягом більш тривалого періоду, щоб відчути вплив чорної редиски.

У народній медицині свіжовичавлений сік використовується для лікування невралгії і ішіальгіі, протираючи її по шкірі по довжині нервів. Ефект лікування приходить досить швидко. У сік можна додати трохи теплого молока.

сироп

Щоб зробити сироп, необхідно нарізати або натерти редьку, покрити її цукром або медом і дати настоятися як мінімум чотири години, а потім злити сироп. Дорослим слід приймати по 2-3 столові ложки і дітям по 1 чайній ложці щогодини.

Ви також можете приймати по одній столовій ложці щогодини проти астми і для видалення слизу з горла, трахеї і легень.

Ви повинні використовувати тільки свіжу редьку, тому що вона втрачає цілющі властивості при зберіганні в нарізаному або натертому стані. Більш гострий редис завжди краще.

насіння

Подрібнене насіння редиски і редьки мають протимікробні і протигрибкові ефекти. Як пюре з них використовується для лікування грибкових захворювань на шкірі.

Артрит, артроз, ревматизм і подагра

Натріть корінь чорного редису разом з його шкіркою. Залийте високоякісним білим вином і настоюйте протягом 14 днів. Кожен день струшувати. Процідіть суміш через паперовий фільтр і зберігайте в добре закритій пляшці. Випийте 1 чайну ложку щоранку натщесерце. Лікування триває 20 днів. Ви повинні повторити це через три місяці.

Для видалення жовчних каменів

Ви не повинні занадто часто вживати редис і редьку, але добре їх є, як тільки з’являються інфекції.

Редька використовується, коли є розлади роботи печінки і жовчного міхура, тому що доведено, що терапія соком з чорної редьки прискорює вироблення жовчі, збільшує її перебіг, руйнує камені і балансує роботу жовчного міхура, який, коли він стискається, штовхає каміння, змішані з жовчю , в кишечник, що допомагає зупинити запор.

Сік чорної редьки омиває жовчний міхур, але перш ніж приймати ліки, ви повинні обов’язково проконсультуватися з лікарем.

Рекомендується пити сік чорної редьки щоранку натщесерце протягом двох місяців. У перший день ви повинні випити 1 столову ложку, другий день – 2, третій день – 3, четвертий день – 4, а потім повернутися, поки не дійдете до 1 ложки.

Якщо вам потрібно повторити це, ви повинні зробити це тільки через два тижні. Також корисно щоранку є очищені і нарізані скибочки натщесерце. Ви повинні приймати його щодня протягом 2-3 тижнів.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Ця терапія може викликати у деяких людей небажані побічні еефкти шлунку.

джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *