“Нас пов’язують не просто спільні кордони”: ОПЗЖ привітала окупантів з Днем Росії

Очолювана Віктором Медведчуком політична партія «Опозиційна платформа – за життя» привітала країну – окупанта з днем Росії

Відповідне звернення з цього приводу опублікували на сайті політичної сили. Крім усього іншого, зазначається, що українців з росіянами нібито пов’язують сім’ї і загальна історія. При цьому в тесті поздоровлень ніде немає згадок про окупацію Криму і розв’язану Росією військовуї агресіюна Донбасі.

«Партія ОПЗЖ від імені всіх українців, які виступають за відновлення співпраці і нормалізацію відносин з Російською Федерацією, вітає росіян зі святом – Днем Росії! Незважаючи на те, що говорить президент України Зеленський, але з Росією нас пов’язують не просто спільні кордони. В першу чергу, це родинні зв’язки, тісно переплетені людські долі, духовні і культурні цінності, спільна історична спадщина, перемога у Великій Вітчизняній війні і пам’ять про цю велику перемогу, яка згуртувала наші народи на століття », – йдеться в заяві партії Медведчука.

При цьому політсила стверджує, що всі прагнення влади і «національно стурбованих політиків, ура-патріотичних меншин» вбити клин між українцями і росіянами, розірвати відносини між двома державами нібито зазнали фіаско.

Джерело: marik.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *