Народні прикмети про гроші, до яких прислухаються багаті люди

Навіщо класти монети на підвіконня.

Народні прикмети про гроші, до яких прислухаються багаті люди. Навіщо класти монети на підвіконня.

Існує чимало забобонів, пов’язаних з грошима. І мало хто замислюється, що навіть багаті люди їм слідують. Адже, щоб знайти фінансове благополуччя, однієї праці недостатньо. Прислухайтеся до народних прикмет, проведіть магічний ритуал — і ви помітите, як активізується ваша фінансова енергія, інформує Ukr.Media.

Залучення багатства

Магічні обряди наділяють удачею і відкривають нові можливості. Але щоб магія спрацювала, потрібно правильно налаштувати думки і емоції. Езотерики вважають: якщо вас постійно пригнічують думки про брак коштів, то ви приречені на невдачу. Вдаючись до ритуалів, підтримуйте позитивне мислення і дійте.

Грошове дерево

Товстянка — магніт для енергетики багатства. Щоб притягнути удачу і процвітання, під час посадки рослини киньте в горщик три монети. Скажіть: “як монети під землею залишаються, енергію багатства деревцю дають, так і у мене гроші в будинку множаться, не переведуться”.

Щоб посилити фінансовий кругообіг, візьміть копійку від кожної заробленої суми і покладіть її біля стовбура дерева або на блюдце від вазона. Кожен раз, отримуючи новий дохід, замінюйте копійку.

Щоб зазвати в будинок удачу і прибуток, зв’яжіть червоною ниткою три китайські юані або іспанські песети, підвісьте на грошове дерево. Монети потрібно періодично міняти, щоб гроші приходили швидше і частіше.

Безпечне місце

Вікна та двері — місця входу грошової енергії. Щоб гроші в будинку не переводилися, покладіть на підвіконня і під килимок біля вхідних дверей кілька жовтих монет.

Не залишайте гроші на обідньому столі: все, що заробите, буде проїдатися. Також не варто класти копійки на ліжко. Вважається, що люди хворітимуть, а гроші — йти на ліки.

Дзеркало

Дзеркала накопичують і множать енергетику предметів, які в них відображаються. Щоб доходів стало більше, залиште на ніч біля дзеркала розкритий гаманець з купюрами і розсипте поруч кілька копійок. Після ритуалу ці гроші потрібно якомога швидше витратити. Розплачуючись заговореними купюрами і копійками, ви притягнете фінансовий успіх.

Повний Місяць

Особливою силою володіють магічні обряди, проведені при повному Місяці.

Щоб фінанси притягувалися до вас, в ніч на повний Місяць візьміть речі, які найчастіше надягаєте, вкладіть в одну кишеню три монети, а в іншу — магніт. Після цього запаліть свічку і дозвольте їй повністю згоріти.

В повний Місяць можна заговорити талісман на багатство. Візьміть копійку, піднесіть до губ і скажіть: «як в цю ніч сходить повний Місяць, так і ця монета нехай притягне своїх «побратимів». Будуть гроші приходити, не закінчуватися, швидко я розбагатію. Нехай здійсниться те, що сказано!». Заговорену монету не можна витрачати або давати в чужі руки. Її потрібно помістити в гаманець на три місяці.

Одним з найдієвіших вважається обряд «Грошовий дощ». Візьміть 50 монет різного номіналу, прокип’ятіть їх кілька хвилин, щоб позбутися від бруду і чужої енергетики. У ніч на повний Місяць полийте себе монетним дощем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *