На вечір! У Зеленського зробили це, фатальне викриття – розхідний матеріал. Країну накрило: нічого не важить

Росії подобається воювати, намагаючись переконати усіх, що вона тут ні до чого. Кремль використовує життя російських найманців та людей на Донбасі, які є для них дешевим розхідним матеріалом.

Таку думку в ефірі програми “6/9” висловив журналіст, член переговорної Тристоронньої контактної групи Денис Казанський. Він зауважив, що для росіян війна у такому форматі є відносно дешевою, адже вона воює руками інших людей.

“Це або російські найманці, які офіційно не є їхніми військовими, або мешканці Донбасу – люди, які мають українські паспорти. Для російського суспільства вбивство цих людей нічого не означає”, – зазначив журналіст.

Він зазначає, що найманців нікому не шкода. Однак, якщо втрати будуть серед регулярної армії, то уряду доведеться довго виправдовуватися та вибачатися за смерть кожного із них. Як усі розуміють, російському суспільству 7 років наплювати на конфлікт на Донбасі та людей, які від нього страждають.

“Дуже зручно воювати 7 років цим дешевим розхідним матеріалом. Вибачте за таке визначення, але самі росіяни так про них кажуть”, – заявив журналіст.

“Гинуть взагалі не громадяни Росії, а тому вони можуть сказати: “Це внутрішній конфлікт, ми тут ні до чого”, – підсумував Казанський.

Однак, за словами Казанського, самі окуповані території Росія утримує, як гирю на нозі.

“Це я цитую російського політика Миколу Старіков. Це інструмент, який Україну тримає і не дає вступити ні в ЄС, ні в НАТО. Для цього Росії потрібен цей конфлікт, вона може підтримувати його 10 – 20 років. Їй вигідно, щоб він не закінчувався”, – пояснив Казанський.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *