“Медики не взмозі були нічого зробити…”:щ0йно Обірвалося життя зірки “МастерШеф”. Був найсильнішим

Бен Уоткінс помер від раку в понеділок в дитячій лікарні Лур’є в Чикаго. Страшну хворобу у нього діагностували в 13 років, пише “Daily Star”.

Як стало відомо, підліток був одним з шести чоловік в світі, хто страждав від ангіоматоїдної злоякісної фіброзної гістіоцитоми.

“Коли про рідкісну хворобу Бена дізнався весь світ, він був так натхнений підтримкою, яку отримав з усіх куточків земної кулі, особливо з його рідного міста Гері, штат Індіана. Бен переніс багато за свої чотирнадцять років на цій Землі, але ми тішимося тим, що його страждання нарешті закінчилися “, – розповіли близькі Бена

У 2017 році обох батьків хлопчика вбили і його під свою опіку взяли бабуся і дядько. Саме вони першими заявили про його смерть.

“Після втрати обох батьків у вересні 2017 року, ми захоплювалися силою, хоробрістю і любов’ю Бена до життя. Він ніколи, ніколи не скаржився. Бен був і завжди буде найсильнішою дитиною, яку ми знаємо”, – заявили члени його сім’ї.

У 2018 році починаючий шеф-кухар брав участь в шостому сезоні “МастерШеф Джуніор” Гордона Рамзі в Британії. Серед 40 учасників сезону Уоткінс був в числі 24 кращих, які боролися за титул чемпіона. Він потрапив в топ-18.

Джерело: www.golovni-ua.site

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *