Мати 8-річної Мілани про стосунки доньки з 13-річним хлопцем, українці обурюються: “У 8 років грають в ляльки, а не з дорослими хлопчиками” (ВІДЕО)

Що думає мама 8-річної блогерки про її роман

Анастасия Олейник

Анастасия Олейник Автор

Не так давно 13-річний блогер Паша і 8-річна модель Мілана оголосили, що у них почалися “відносини”, що викликало бурю обурення серед українців. Парочка знімає відео в соцмережах з явно дорослим контентом. При цьому мама дівчинки нічого поганого в цьому не бачить.

А зараз жінка дала інтерв’ю “Зірковому шляху”, де розповіла, що насправді думає про роман своєї маленької дочки.

“Що думає мама 8-річної блогерки про її роман з 13-річним хлопцем?

Навколо цієї історії розгорівся скандал, так що ми не могли залишитися осторонь. Чому мама дівчинки не проти її поцілунків на камеру? Чи вважає, що правильно виховує дочку? Як блокування соцмереж стало для жінки нестерпним і що про ситуацію думають українські зірки?”,- йдеться в повідомленні.

“Маму лікувати потрібно, якесь дивне мислення і поведінку у неї! Дитині 8 років, а вона в школу не ходить, через популярність 🤦 🏻 ♀ ️ ️ ️ зате плаче через те, що блокують сторінку її дочки”, “мамі б до психіатра не заважало сходити”, “дві дебілки. Навіщо їх пропагувати?”, “Мама заробляє на доньці !!! Її лікувати потрібно ! Як це доньці 8 років і не ходити в школу ?!”,- обурювали в коментарях українці.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *