Про це в ексклюзивному блозі “24 каналу” розповів експерт з військових питань Дмитро Снєгирьов.

“На мою думку, основне завдання окупаційних військ – вихід на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей. Саме це було з самого початку головною метою воєнної кампанії супротивника. Інші напрями, включаючи Київський, Чернігівський, Сумський, – це певною мірою відволікаючі удари. Їхнє завдання – блокування підрозділів ЗСУ, щоб ті не мали змоги допомогти угрупованню наших військ на Донбасі”, – пише Снєгирьов.

Важливо розуміти, що на сході України зосереджено найбільш боєздатні підрозділи ЗСУ. Вони мають найсерйозніший бойовий досвід, гарне оснащення.

Своєю чергою, з боку Харкова та Запорізької області окупанти готуються завдати ударів з метою створення “котла” угрупованню українських військ на Донбасі. Невипадково у районі Ізюма зараз зосереджено основні боєздатні підрозділи збройних сил РФ. За оперативною інформацією, з території Росії туди додатково перекинуто підрозділи 106-ї повітряно-десантної дивізії. Агресор намагатиметься пробитися до Слов’янська з метою замкнути оточення.

Джерело: korupciya.com