Масове звільнення областей! Данілов розкрив все – контрнаступ ЗСУ: росія йде ва-банк. Переможемо!

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, який на початку тижня заявив про намір України відвоювати свої території, відмовився говорити про терміни контрнаступу.

“Збройні Сили України будуть приймати рішення спільно з верховним головнокомандувачем, коли та де робити ті чи інші речі. Це справа військових”, – сказав Данілов в інтерв’ю телеканалу Київ.

“Перепрошую, але “диванні експерти”, які починають якісь карти малювати чи власні дослідження робити, не мають жодного відношення до реалій”, – додав він.

Данілов наголосив, що питання контрнаступу вкрай чутливе, тому що “має значення не тільки те, що хочемо робити ми, але й важливо знати, які плани є в окупанта”.

“Тому давайте ставитися спокійно. Військові знають свою справу, знають, коли треба починати й звільняти наші території. Київська, Чернігівська, Сумська області звільнені – давайте наберемося терпіння [і щодо решти]”, – сказав Данілов.

Росіяни почали мобілізувати техніку, боєприпаси з Далекого Сходу, Уралу та інших територій. А серед особового складу — мало етнічних росіян.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов у Twitter.

Він наголосив, що окупанти не вірять у те, що вони можуть програти війну.

«Щоб вести з нами сьогодні боротьбу, ворог мусить мобілізувати техніку, боєприпаси з Далекого Сходу, Уралу, інших територій. Вони пішли ва-банк і не можуть, як вони вважають, програти цю війну», — заявив Данілов.

Він також додав, що РФ поступово знищує колонізоване у ХІХ-ХХ століттях населення, — на фронті не так багато росіян, переважно це інші нації, в яких вони забрали мову, історію, традиції та вважають їх нібито росіянами.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *