Краще сядьте! Захід ЗСУ на територію РФ? Відбувається немuслumе-Кремль в істериці:евакуація почалася

Україні потрібно повернути свої споконвічні землі, які були окуповано у Радянському Союзі. Йдеться про Кубань, а також частину Ростовської, Бєлгородської, Курської та Брянської областей. Таку думку висловив політолог та економіст Олег Соскін, зазначивши, що Києву варто діяти методами Росії.

“Україна була незаконно окупована комунно-більшовицькими, чекістськими силами. Незаконно, без жодної згоди народу, Україну вставили у цей гребаний Радянський Союз”, – зазначив експерт.

За його словами, у Радянському Союзі від України “відрізали” і забрали території, які тепер вона має повне право собі повернути:

“Договір Радянського Союзу був розірваний шляхом Біловезьких угод. І договір між Україною і Росією, який визнавав цілісність Російської Федерації Україною, був теж розірваний. Тому ми сьогодні ніяких договірних відносин з агресором не маємо. Але ми знаємо, що наші території було анексовано, як нині – Кримський півострів, частину Херсонської, Луганської та Донецької областей. Тому ми тепер маємо повне право повернути їх собі”

До слова, влада Воронезької області РФ готує евакуацію мешканців 15 сіл та хуторів, розташованих у межах 100 км від кордонів Росії з Україною. При цьому наголошується, що йдеться про старий кордон, без урахування “приєднаних” територій. Зазначається, що у стокілометрову зону потрапляє майже вся південна частина регіону із населенням понад 270 тисяч осіб.

Чиновники з посиланням на “вказівку губернатора Воронезької області” просять “організувати роботу з населенням” щодо можливого розміщення у родичів, які проживають у безпечніших районах. Напевно, готуються до звільнення територій Збройними Силами України.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *