Конор Магрегор оголосив, що завершує кар’єру. Але ця заява викликала у фанатів сумніви — Макгрегор “йде” вже в 3 раз

Знаменитий боєць UFC Конор Макгрегор оголосив у Twitter, що завершує свою кар’єру в єдиноборствах.

Ця заява викликала у фанатів ірландця великі сумніви, адже Макгрегор «йде зі спорту» вже в третій раз, інформує Ukr.Media.

Фанати і хейтери спортсмена в гучну заяву не повірили: Макрегор вже двічі намагався піти з UFC і обидва рази повертався за перемогою. В останній раз це відбулося у 2019 році перед боєм Макгрегора з американцем Дональдом Серроне (той поєдинок завершився за 40 секунд).

  • “Привіт, хлопці! Я вирішив піти з єдиноборств. Спасибі вам всім за чарівні спогади! Що за подорож це була! Це фото з моєю мамою після бою в Лас-Вегасі, на якому я завоював один з чемпіонських титулів.”
Переглянути зображення у Твіттері

Conor McGregor

@TheNotoriousMMA

Hey guys I’ve decided to retire from fighting.
Thank you all for the amazing memories! What a ride it’s been!
Here is a picture of myself and my mother in Las Vegas post one of my World title wins!
Pick the home of your dreams Mags I love you!
Whatever you desire it’s yours ❤️

Переглянути зображення у Твіттері
Про це говорять 63,6 тис. осіб

Попри сумніви фанатів, намір ірландця піти може виявитися цілком серйозним. Чому Макгрегор вирішив закінчити кар’єру саме зараз, пояснив президент промоутерської компанії Fight Nights Global Каміл Гаджієв:

  • “Якщо він це зробив зараз, то це зроблено дуже вчасно. Він знаменитий, він багатий, а найголовніше — він здобув перемогу в останньому поєдинку. Для багатьох відомих спортсменів це важливо — піти на переможній хвилі. Може бути, він не знаходить мотивації для тренувань і розуміє, що результат показувати не зможе, а запам’ятатися людям тим, хто весь час програє, він теж не хоче. Рішення Макгрегора може бути пов’язане з емоціями.”

Хоча Макгрегор і здобув перемогу в останньому поєдинку, один з головних своїх боїв, поєдинок з Хабібом Нурмагомедовим, ірландець програв. Відтоді ця невдача не давала Макгрегору спокою, але Нурмагомедов відмовляв йому в реванші, і в результаті все їх наступні поєдинки проходили лише на просторах соцмереж.

Джерело: www.akcent.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *