Журналіст Станіслав Асєєв, якого звільнили з полону ОРДО за обміном 29 грудня 2019 року, стверджує, що інший звільнений того ж дня, Євген Бражніков, знущався з українських в’язнів у донецькій спецв’язниці “Ізоляція”. Про це він розповів на своїй сторінці у фейсбук:

“Про Євгена Бражнікова і Олексія Кускова (обидва били мене особисто і ламали всю нашу камеру восени 17-го; Женею Ставцевим – він все ще у полоні – фактично вимили підлогу, протягнувши по всьому коридору) я також говорив президенту. Він тут ж зв’язався з СБУ, де йому голосно відрапортували “Бражніковим займаємося” – і на цьому все. Ані допитів, ані офіційної відповіді на мій запит щодо заяви на цих двох персонажів, яку я зареєстрував у СБУ ще 20 січня”.

Відомий музичний продюсер Ігор Кондратюк прокоментував інформацію, яку розповів журналіст:

“Як це? Чому цю звільнену мерзоту не тягають на допити??? Рябошапка, невже за висосуванням справ проти Порошенка немає часу розібратися з дикою ситуацією, яку описав Асєєв? Камо грядеши, СБУ? Розширюйте, будь-ласка, бо влада, кажуть, не любить, коли її критикують”, – написав Кондратюк у фейсбук.