Хай шукає гроші! Справу по Свинарчуку оскаржили: Рябошапка не дасть втекти

Спеціалізована антикорупційна прокуратура оскаржила рішення суду щодо запобіжного заходу підозрюваному в корупційних схемах в “Укроборонпромі” Олегу Гладковському. Прокурори вважають занадто малим визначений розмір застави.

В апеляційній скарзі САП просить суд підвищити суму застави у десять разів – до 100 мільйонів гривень, повідомляє “Громадське” з посиланням на Юрія Олефіра.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура ще у ході судового процесу просила суд встановити розмір імовірної застави не менше як 100 мільйонів гривень. Втім суд ухвалив рішення про запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю застави у 10 мільйонів.

Так само апеляцію на запобіжний захід подали і захисники Олега Гладковського. Адвокати вимагають повністю скасувати ухвалу суду.

До слова, Генпрокурор Руслан Рябошапка впевнений, що навіть після внесення застави за колишнього заступника секретаря РНБО Олега Гладковського буде повністю забезпечено можливість співпраці підозрюваного з органами досудового розслідування.

Це унеможливить його переховування.

#Президентпочуй нас

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *