“Х@рkнув в 0блuччя всім своїм 25%”: Потужна заява про Порошенка підірвала Мережу. “Щиро тисне руку і дякує”

Глава Житлового союзу України і відомий громадський активіст Олександр Скубченко прокоментував оприлюднений аудіозапис нібито переговорів Володимира Путіна і Петра Порошенка в квітні 2015 року.

На своїй сторінці в facebook Скубченко написав, що прослухав цей запис. За його словами, чути запобігливий тон колишнього гаранта перед Путіним, його прохання, сміх, дружнє базікання і поздоровлення з 1 травня. Однак потім з екранів телевізорів Порошенко нам розповідав, як він воює з агресором Путіним.

«Добре, Володимир Володимирович. Тисну руку. Дякую », – як би харкнув Порошенко в обличчя всім своїм 25%. Я до сих пір не розумію, як у цієї брехливої м *рзоти можуть бути прихильники. Все, що любить Порошенко – це тільки гроші », – написав громадський активіст.

Цю розмову на своїй сторінці прокоментував і депутат Олександр Дубинський.

«Послухав розмову Путіна і Порошенка, в якому колишній президент щиро тисне руку та дякує президенту країни-агресора. Після цього аватарки «дякую» заграли для мене зовсім іншими кольорами», – написав він.

Депутат партії президента Максим Бужанський іронічно прокоментував оприлюднення ще одного запису переговорів колишнього гаранта Петра Порошенка з його російським колегою Володимиром Путіним.

На своїй сторінці в телеграм депутат пише, що свій ультиматум Путіну колишній гарант почав з дуже відомої фрази.

« ‘Я старий солдат і не знаю слів любові! Але коли я вперше зустрів Вас …’- здалеку почав свій ультиматум Путіну Порошенко», – написав Бужанський.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *