Годину тому! У Авакова ш0кували, “докази” уже в мережі – хотіли бійок. Країну накрило: будуть відповідати. Почалося

Антон Геращенко заявив, що мітинг біля Офісу Президента 20 березня нібито не мав бути мирною акцією. Організатори начебто хотіли масових бійок та зіткнень з правоохоронцями.

У своєму дописв на Фейсбук заступник глави МВС Антон Геращенко наголосив, що “навіть заклики в соціальних мережах містили в себе прямі натяки на те, що організатори планують бійки та насилля”.

“Співробітники поліції діалогу були на акції і закликали купку провокаторів до діалогу. Але їх спроби були марні. Бо завдання яке поставили перед собою організатори мітингу було зовсім інше – насилля та кровопролиття”, – заявив Геращенко.

Посадовецб переконує, що метою виходу правоохоронців було попередження можливих проявів насилля.

“Саме завдяки цьому жодний правоохоронець, чи мітингувальник і навіть провокатор не постраждав. Не пролилось жодної краплини крові. Не була зламана жодна кістка”, – наголосив заступник глави МВС.

Герашенко відзначив, що що фарбу зі стін фасаду вони відмиють, а розбиті вікна та поламані двері замінять. Важливіше та, що тепер “українське суспільство тепер буде мати повну уяву про те, заради чого організатори мітингу планували його саме в темну пору доби з величезною кількістю зазделегідь купленої піротехніки, балончиками з фарбою”.

На думку заступника глави МВС, “організаторам провокації дуже не сподобалась попередня акція, яка була два тижні тому в денний час і пройшла мирно і спокійно”.

Їм треба було ховати свої обличчя, для того щоб битися, палити очі правоохоронцям, бризкати їм в обличчя сльозогінний газ, плювати, – зауважив Геращенко.

Посадовець пообіцяв, що “ті провокатори, що підпалювали двері, били вікна, закликали до вчинення хуліганських дій – встановлені і будуть відповідати за свої вчинки”.

Окрім того, Геращенко подякував людям, які прийшли на Банкову 20 березня “як на мирний протест”.

Це Ваше конституційне право! І МВС буде його захищати, – підсумувв Геращенко.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *