Глава “Слуги народу”: “Факт проплати справді є. Моїм знайомим АТОвцям пропонували 1000 гривень кожному за участь у мітингу”

Глава фракції політичної партії “Слуга народу” Давид Арахамія впевнений, що більшість учасників протестів проти “формули Штайнмаєра” вийшли з ідеологічних міркувань.

Про це він заявив в інтерв’ю LB.ua.

“Факт проплати справді є. Моїм знайомим атовцям пропонували тисячу гривень кожному за участь у мітингу”, – розповів нардеп.

Арахамія впевнений, що участь в акціях оплачується лише малій частині людей, реальних протестувальників набагато більше.

“Я впевнений, що малій частині людей оплачують участь в акціях, але реальних протестувальників набагато більше. 95% вийшли на Майдан з ідеологічних міркувань, але це не означає, що немає 5%, які отримують гроші. Можливо, росіяни платять, можливо, Петро Олексійович чи хтось іще”, – повідомив він, зазначивши, що ці 95% – “україноботи”.

Нагадаємо, 1 жовтня президент України Володимир Зеленський заявив на брифінгу в Києві, що Україна на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську погодилася на так звану “формулу Штайнмаєра”.

6 жовтня в Києві на Майдані Незалежності учасники акції “Зупинимо капітуляцію” проти “формули Штайнмаєра” мітингували біля будівлі Офісу президента і парламенту. Учасники вважають, що проведення виборів на тимчасово окупованому Донбасі і надання особливого статусу суперечить Конституції. Також протести відбуваються в інших містах України та за кордоном.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації. Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності “активного гіперпосилання” на marik.co.ua, а також на сам матеріал!

Джерело: marik.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *